5 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Wie de mooie en stoere Mellisa ziet zal niet meteen denken dat zij een heftig verleden heeft en nogal wat heeft meegemaakt in haar nog jonge leven. Mellisa is inmiddels 31 maar tussen haar 23e en 26e jaar had ze te maken met fysiek geweld door haar ex-vriend. Een heftige tijd die ze uiteindelijk zelf durfde te doorbreken door bij hem te vertrekken en de waarheid aan haar ouders te vertellen.

Het werd voor haar het begin van een nieuw leven waarin sexy fotoshoots een belangrijke rol kregen. Het hielp haar om onzekerheden te overwinnen en dat laat deze mooie serie foto’s ook zien. Wij vinden Mellisa een prachtige vrouw met heel veel lef en we hopen nog veel meer moois van haar te gaan zien in de nabije toekomst!

Is je trouwens opgevallen dat de spelling van haar naam niet helemaal goed is? Het moet eigenlijk zijn: Melissa maar haar vader was bij haar geboorte zo in de war dat hij er Mellisa van heeft gemaakt, bij de aangifte op het stadhuis! Een grappig weetje over deze mooie en talentvolle dame. Volg jij haar al op Instagram?

De foto’s werden gemaakt door: Boudoir Photography MVDV

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *