@pearson_portraits
0 0
Read Time:59 Second

Ze werd verkozen tot de Nederlandse Playmate van het jaar 2024. Voor de Playboy-liefhebbers is dat natuurlijk een “Big Deal” en dat is ook terecht! Ze sierde de cover van het juni-nummer en is ook te bewonderen op het internationale platform “Playboy Plus” (wel even een abonnement afsluiten; het kost iets maar dan heb je ook wat…).

En toch….benadrukt Veerle Vlemmix dat ze het liefst niet wordt gezien als een superster of “Fancy Model”. Ze noemt zichzelf een nuchtere Brabantse meid die graag bereikbaar en benaderbaar wil blijven en daar zijn wij erg blij mee; het duurde even voor Veerle tijd voor ons had maar uiteindelijk komt het toch goed: een serie fraaie foto’s van de mooie Veerle op onze website, die wij stiekem toch wel een klein beetje de uitstraling van een superster vinden hebben maar dan wel eentje zonder sterallures! Je kunt Veerle volgen op Instagram of één van haar online platforms.

De foto’s in dit artikel werden gemaakt door: Pearson Portraits, Steven Wolles Photography, Morris Photography, Shot By SUD & Diamond Photography.

Happy
Happy
50 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
50 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *