@5280_altitude_boudoir
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Onlangs werden wij blij verrast door de 53-jarige Pam, geboren en getogen in Zuid-Afrika. Modellenwerk, fitness en een gezonde leefstijl passen perfect bij deze rijpere schoonheid. Ze doet haar hele leven niet anders en dat is te zien….! Als jonge een vrouw was ze al een beauty en nu is ze een Beauty+ met heel veel Sexappeal!

Deze boeiende dame heeft inmiddels in vijf verschillende landen gewoond en was zelfs een tijdje dichtbij ons kikkerlandje. Ze woonde in Belgiรซ, Abu Dhabi, Canada en de Verenigde Arabische Emiraten. Tegenwoordig is Denver, Colorado (USA) haar thuis. De vele verschillende culturen hebben haar veel geleerd en geven haar nog steeds veel plezier, al was er ook tegenslag. Ze zegt daar zelf over: “Ik hou van het leven, met up’s en down’s. Ik heb geleerd om te genieten van het leven; je weet nooit of je er morgen nog bent.”

Wij vinden Pam een geweldige vrouw met een sterk karakter en we geven haar heel graag een plek op onze website! Poseren voor Playboy heeft ze nog nooit gedaan maar dat ze zou ze best graag willen…..! Wie weet helpt deze feature haar een handje….

Je kunt Pam volgen op Instagram!

De foto’s (muv “Young Pam”) zijn gemaakt door 5280_altitude_boudoir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *