1 0
Read Time:1 Minute, 14 Second
Er was een dag waarop Melanie dacht: ik begin mijn eigen beautysalon en die droom werd 4 jaar geleden werkelijkheid. De nu 30 jarige Limburgse schone bedacht samen met haar man Leon (33) allerlei creatieve ideeen om de salon te promoten.

Dat liefde mooie en creatieve dingen doet bewezen zij maar weer eens; Ze zijn al 15 jaar samen maar 3 jaar geleden ontstond door de salon een nieuwe gezamenlijke passie: fotografie. Beiden zijn dol op de camera. Melanie houdt van poseren en Leon staat meestal achter de camera om zijn vrouw vast te leggen. Wekelijks zijn ze op pad naar weer een nieuwe locatie om aan de slag te gaan met allerlei verschillende stijlen. Een hobby waarin ze veel tijd en energie stoppen en dat kun je ook zien aan het resultaat. Als styliste weet Melanie hoe ze voor de dag moet komen en Leon ontwikkeld zich steeds meer tot een allround hobbyfotograaf.
Onlangs kwamen wij in contact met dit kei-leuke stel uit het Zuiden en ze voelen zich vereerd met een plekje op onze website. Lieve Melanie en beste Leon: de eer is geheel aan ons. Wij vinden jullie een Koningskoppel! Met groot plezier en genoegen delen wij hier een selectie van jullie foto’s! Je kunt deze twee “Royals” ook volgen op instagram: Melanie Leon.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *