John Nobbe - Boudoir & Beauty Fotografie
3 0
Read Time:2 Minute, 20 Second

Meestal bedenken we zelf een aardige tekst om weer een nieuwe serie foto’s aan te kondigen maar deze keer maken we eens een uitzondering. De blonde Mariska nam uitgebreid de tijd om uit te leggen waarom zij graag op onze website wil staan. Graag nodigen we je uit om haar verhaal te lezen!

“Ik heb de laatste jaren een best pittige tijd gehad met een burn-out en een zoontje die al mijn aandacht nodig had; een jaar geleden ben ik gescheiden en ondertussen ben ik ook ontzettend veel afgevallen. Ik voelde me het laatste jaar wat rustiger en een stuk beter. Mijn nicht deed al langer fotoshoots en dat heb ik altijd al aan haar bewonderd.. en nu dacht ik hé…. ik heb me niet te verantwoorden en ik heb mijn lichaam terug.. ik ga een keer mee! De eerste shoot was niet het mooist en ik was niet erg op mijn gemak maar ik geef niet zo snel op… Met de volgende fotograaf heb ik echt geluk gehad!! Frans Hagman van ClassyFramez. https://www.instagram.com/classyframez/ Wat een top team en ik was al snel op mijn gemak en hij stuurde me de goede richting in. Wat een ontzettend gave foto’s zijn hier uit gekomen! En dan de likes op insta…. dat geeft je zelf vertrouwen een boost en ik dacht kan ik dat nog overtreffen!

Er kwamen steeds meer fotografen die wilden shooten met mij maar ik ben wel op zoek naar een bepaalde stijl en klasse dus ik kijk goed naar wat ze al neergezet hebben en of het bij me past en…dat heb ik gevonden! Inmiddels ben ik een paar shoots verder en elke keer wil ik mezelf weer zien te overtreffen. Tot nu toe lukt dat aardig!  ik heb met meerdere top fotografen zoals https://www.instagram.com/boudoir.en.beauty.fotografie/, https://www.instagram.com/mausfotografie2/, https://www.instagram.com/waswaal/ en anderen mogen werken en elke keer zet ik weer wat nieuws en moois neer. Ik hoop hiermee ook andere meiden te kunnen inspireren dat je alles kunt bereiken als je maar wil en doorzet. vroeger wilde ik nooit gefotografeerd worden; ik vond het vreselijk!! Maar nu…als je met de juiste fotografen werkt is het TOP!! Ik hoop nog meer moois te kunnen maken voor mijn insta. Volg mij ;-)”

Natuurlijk wensen wij Mariska alle succes bij nieuwe shoots maar wij zijn vooral heel blij met de mooie serie foto’s die we op de site mogen plaatsen van de topfotografen die zij al noemde in haar verhaal: John Nobbe, Ben Waswaal, Frans Hagman en Maus Fotografie.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *