Lady Strange Fox (Pin-Up Model)

Lady Strange Fox stuurde ons het volgende bericht:
Door model te zijn, kan ik zijn wie ik wil zijn en een personage interpreteren. Tegenwoordig vind ik het leuk om pin up en fetish-stijl te verkennen. Het is ook een manier voor mij om mijn persoonlijkheid en mijn vrouwelijkheid te bevestigen. Ik ben graag sexy, maar het belangrijkste, ik blijf altijd stijlvol! Volg haar ook op Instagram!

English: Being a model allows me to be who I want to be and to interpret a character. Nowadays I like exploring pin up and fetish style. It’s also a way for me to affirm my personality and my femininity. I like to be sexy but, most important, always stay classy ! To find out more about me you can follow me on Instagram (@ladystrangefox) : https://www.instagram.com/ladystrangefox/
Love XXX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *