@patrick.visser.photography
2 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Er zijn vrouwen….die vallen meteen op!  Dat hadden we ook met Ivy. Een jonge vrouw die graag fotografeert maar ook dol is op poseren. De ideale mix om iets speciaals te creëren. Wat zijn haar drijfveren?

Ivy: “Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in het Noorden van het land. Daar deed ik op mijn 16e een fotoshoot met mijn zusje in de tuin, gewoon voor de lol. Vrienden van mij gaven aan dat ik hier misschien wel wat mee kon doen en zo is het begonnen. Ik deed een aantal shoots met verschillende fotografen en merkte dat dit mij een boost gaf en ik me zelfverzekerder voelde. Van het een kwam het ander en zo begon ik zelf ook met fotografie. Ik vond lingerie/boudoir shoots het meest leuke om te doen, zowel voor als achter de camera. Dit omdat ik het tof vind om mezelf op een andere manier te zien en ook om deze ervaring aan andere dames mee te geven.
Mijn boodschap daarmee is; je bent prachtig zoals je bent! Nu heb ik het fotograferen weer een beetje op de achtergrond gezet en sta ik zelf weer voor de camera. Waar het eerst vooral voor mezelf was, wil ik het nu graag delen met andere mensen. Hopelijk geeft dit ze dan ook dat zetje om zelf eens zo’n shoot te doen en zichzelf van een andere kant te zien!”

Toen we dat lazen voelden wij meteen een klik met Ivy en werd het hoog tijd om wat meer van deze bijzondere dame te laten zien en waar kunnen we dat beter doen dan hier, op ons eigen kroondomein! Je vindt Ivy op Instagram en op OnlyFans.

De foto’s bij dit artikel werden gemaakt door:

@nadi.tsvileva
@bad_photographer
@reinhart_photo
@nwac
@patrick.visser.photography
@boudoir.by.photo.in.style
@_t_h_photography
Frank Doorhof
@theiv.yroos

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *