10 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Onlangs kwamen wij in contact met Priscilla Ebing. Zij was onder de indruk van onze website en wij waren onder de indruk van haar foto’s dus het was snel duidelijk dat we ook Priscilla opnemen in onze eregalerij. Ze stuurde ons een mooie serie van haar werk en is heel open en eerlijk over haar motivatie om dit werk te doen. We delen dat natuurlijk graag met onze bezoekers:

“Toen ik jong was, was het altijd een droom van mij om mooie foto’s te hebben van mezelf. Ik was vroeger onzeker over mijn uiterlijk. Ik had een overbeet en ik ben vroeger altijd gepest om hoe ik eruit zag. Toen ik 17 was zag ik een oproep voorbij komen voor nieuwe modellen die het leuk zouden vinden om voor de camera te staan. Dit was mijn eerste ervaring en ik vond het geweldig.

Na deze fotoshoot is het vuurtje gaan branden en kwam ik rond mijn 19e erachter dat ik naaktfotografie erg mooi vind om te doen. Hier ben ik in gegroeid en dat is nu voornamelijk mijn werkveld. Het is een hobby die veel voor mij betekent en ik zie mezelf dit nog jaren doen!”

Nieuwsgierig naar meer van Priscilla? Je kunt haar volgen op instagram!

De foto’s van Priscilla zijn gemaakt door: @YourNakedSkin, Pim Schuitema, Kees Pruijssers, en Jan-Karel Kok.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *