@quintenadamsphotography
1 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

De Vlaamse Kaylee is een 27-jarige mama van twee dochters. Zij is de verloofde van Heikki Geens die in 2019 bekend werd als deelnemer van “Temptation Island”. Het moederschap bevalt haar goed maar het weerhoudt deze mooie dame, die een avontuurlijke inslag heeft, er niet van om ook nog bezig te zijn met fotoshoots en dat is natuurlijk de reden waarom Kaylee op onze radar verscheen! Hoe avontuurlijk deze vrouw ook is, haar gezin heeft de hoogste prioriteit en ze doet er alles aan om zowel mentaal als fysiek, topfit te blijven. Volg je Kaylee al op Instagram?

Deze prachtige vrouw stuurde ons een fraaie selectie foto’s van verschillende fotografen. Onze vaste bezoekers herkennen waarschijnlijk meteen het werk van Ewouter Blokland; niet zelden verschijnt er werk van hem op onze website of ons Instagram-account. Deze Nederlandse fotograaf zien we steeds meer een unieke eigen stijl ontwikkelen en het blijft een genot om de resultaten van zijn werk te zien. De manier waarop hij Kaylee heeft vastgelegd laat weer eens zien hoeveel hij in huis heeft.

Uiteraard willen we geen enkele andere fotograaf tekort doen dus hierbij ook een meer dan eervolle vermelding voor de fotografen: @vvb_visions @quintenadamsphotography @stevenwolles_photography & @Apoollo Photography. Well done, gentlemen!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *